Wyświetlanie czujników parkowania - różnica Swing a Bolero

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Mihau
    RS
    • 2009
    • 7460
    • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Zamieszczone przez janek11
    Zamieszczone przez beaviso
    To chyba norma?
    Nie do końca - OIIFL fabrycznie ustawione są tak, że nie słychać za bardzo różnicy, jak ktoś nie ma zbyt dobrego słuchu muzycznego nie wykryje różnicy. Na szczęście łatwo to zmienić w maxi-docie.
    To chyba u Ciebie nie było różnicy. U mnie od pierwszego dnia dźwięk przednich i tylnych czujników wyraźnie się różni.

Zamieszczone przez darek_wawa
    Gdzie info o temp zew, klimie i godzinie???. Czy ekran startowy/powitalny/domyślny może wyświetlać te informacje + info o radiu??
    Godzina i temperatura zewnętrzna nie są wyświetlane na Bolero.

A co do pokazywania "danych" z klimatyzacji
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NAg94NDqAO4&feature=related[/youtube]
    O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• janek11
      Ambiente
      • 2010
      • 150

Zamieszczone przez Mihau
      To chyba u Ciebie nie było różnicy.
      Różnica była o jeden stopień, dlatego dla mnie była zbyt mała, żeby się nie pomieszało. Natomiast w tej chwili mam ustawione: z przodu na 1 z tyłu na 9 i jest na pewno dużo lepiej, niż było pierwotnie. Może masz po prostu lepszy słuch - ja mam jakby mi słoń na ucho nadepnął :P

Komentarz

• Mihau
        RS
        • 2009
        • 7460
        • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Zamieszczone przez janek11
        Może masz po prostu lepszy słuch - ja mam jakby mi słoń na ucho nadepnął
        niech będzie i tak
        O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• SKODAJACK
          Ambiente
          • 2010
          • 132

Ja tez Koleżko doradzam Ci BOLERO. Nie tylko ze względu na czujniki - ale sam wygląd i funkcjonalność (zmieniarka, SD) są warte dopłacenia kilku stówek.
          Najlepiej zamów ze Swingiem i przed odbiorem zgłoś w salonie, ze już nie chcesz radia bo kupiłeś sobie już np. Bolero. Tym sposobem masz pełną instalację (2 anteny!), a za niewielką dopłatą po sprzedaży SWINGA cieszysz się pięknym dotykowym panelem który naprawdę "ożywia wnętrze"

Komentarz

Pracuję...